Qui Es Va Convertir En El Guanyador Del Festival D’Eurovisió

Vídeo: Qui Es Va Convertir En El Guanyador Del Festival D’Eurovisió

Vídeo: Eurovision Song Contest 2012 - Grand Final - Full Show 2024, Maig
Anonim

Molts intèrprets amb talent van actuar al Festival d’Eurovisió de 2012, i per als especialistes era molt difícil determinar els guanyadors potencials. El principal èmfasi es va posar en la imatge dels artistes, així com en la popularitat de les seves cançons.

Qui guanyarà la competició

El 2011, el duet "El i Nikki" d'Azerbaidjan va guanyar el popular concurs de cançons d'Eurovisió, actuant amb la cançó incendiaria "Running Scared". Poc abans de l'esdeveniment, que es va celebrar aquest any a Bakú, es van debatre seriosament sobre qui rebrà ara el títol de millor intèrpret.

S'han fet moltes apostes a favor del Regne Unit i del seu representant Engelbert Humperdinck, que recentment va complir els 76 anys. Va interpretar la cançó "Love Will Set You Free". Cal dir que l’edat dels participants es va convertir en un dels criteris principals a l’hora d’intentar determinar un possible guanyador. Així, el col·lectiu rus "Buranovskie Babushki", fins i tot abans de la seva arribada a Bakú, va despertar l'interès del públic, sobretot després que els periodistes veiessin la interpretació de la cançó "Party for Everybody" d'artistes russos.

Molts dels observadors de la competició confiaven que Suècia guanyaria. La cantant Loreen va actuar per a ella amb la cançó "Euphoria", que ja ha fet un xut en diverses llistes d'èxits. I la cantant italiana Nina Zilli amb la cançó "L'Amore E Femmina" va ser escollida com a possible aspirant al segon lloc. Segons l'opinió del públic, el duet irlandès "Jedward" i l'intèrpret serbi Zeljko Joksimovic podrien ocupar el tercer o quart lloc.

Al concurs Eurovisió 2012 es van presentar artistes i grups de 42 països, cadascun dels quals va preparar una representació única i acolorida. Les semifinals es van celebrar els dies 22 i 24 de maig, cosa que va confirmar en gran mesura les expectatives del públic respecte als possibles guanyadors. El final es va emetre el dissabte 26 de maig. Segons els resultats de la votació del públic, el primer lloc va ser per a la cantant sueca, la interpretació de la qual va obtenir 372 punts. El segon lloc el va ocupar el col·lectiu "Buranovskie Babushki" (259 punts) i el tercer, el cantant de Sèrbia Zeljko Joksimovic (214 punts).