Qui Va Obtenir El Primer Lloc Al Festival D’Eurovisió

Vídeo: Qui Va Obtenir El Primer Lloc Al Festival D’Eurovisió

Vídeo: Our Eurovision 2021 - Edition 5 - Grand Final - Live Stream 2024, Abril
Anonim

El maig del 2012 es va celebrar la final del Festival d’Eurovisió a la capital d’Azerbaidjan. 26 països van arribar a la final, inclosa Rússia. Tot i això, el nostre país va haver de deixar pas a un representant de Suècia.

Qui va obtenir el primer lloc a la competició

Loreen (el nom complet de la cantant és Lauren Zineb Noka Talhaoui) va néixer el 16 d'octubre de 1983 a Estocolm. Va començar la seva carrera musical el 2004, participant en el projecte musical Idol 2004, on Lorin va obtenir el quart lloc. En el futur, va treballar com a cantant i com a presentadora de televisió en un dels principals canals. El 10 de març de 2012, la cantant es va convertir en la guanyadora del popular concurs televisiu suec Melodifestivalen, després del qual va rebre el dret de representar el seu país en una competició a Europa.

Segons el sorteig, Lorin va actuar a la segona semifinal i va obtenir el primer lloc en ella. I va confirmar el seu èxit a la final de la competició el 26 de maig a l’escenari de Bakú, interpretant la cançó Euphoria i guanyant 372 punts. La seva interpretació es va distingir per la seva originalitat, no banalitat. Plàstica, posada en escena: alguna cosa nova per a Europa, una veu bella i poderosa. A més, el cantant es dedica molt al ioga i també té un aspecte força original. Tot això es va convertir en el fet que molts hi apostaven i es consideraven el clar favorit de la competició. Tot i que sempre hi havia a prop "àvies Buranovskie", que en cap cas eren inferiors en originalitat a Lorin.

El vestit de la suite va ser dissenyat per l'artista creatiu i reconegut dissenyador Martin Bergstrom. Tots els moviments de ball que Loreen va inventar juntament amb la ballarina nord-americana Ausben Jordan, que va actuar amb ella a Bakú. I, per descomptat, va parlar molt càlid sobre els seus competidors: les "àvies Buranovskiye", dient que guanyaran perquè són pures i immaculades, i així subornen l'espectador.

Després de guanyar el concurs, tota Suècia va portar literalment al cantant en braços, que va retornar Eurovisió a un país on feia dotze anys que no havia estat. Actualment, Loreen fa una gran gira per Europa.